Kapučínové vějířky

Ingredience

těsto: 300 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 200 g hery nebo másla, 100 g strouhahé čokolády, 1 vejce, 2 balíčky kapučína (2 porce) rozmíchané v trošce vody
dále: pudinkový krém, kapučíno (prášek), čokoládová poleva

Postup

Na vále zpracujeme rukama těsto. Rozválíme natenko a vykrajujeme vějířky. Upečeme (180°C, 5-6 minut). Polovinu vychladlých vějířků namočíme v čokoládové polevě a necháme zaschnout. Do pudinkového krému zašleháme trochu kapučína (podle chuti) a slepujeme vždy jeden vějířek s čokoládou s jedním čistým. Můžeme libovolně dozdobit.

Kapučínové vějířky
Kapučínové vějířky

zdroj: www.cukrovi.kvalitne.cz

Přidáno: 19.12.2009