Skořicové rohlíčky

Ingredience

280 g polohrubé mouky, 120 g mletých ořechů, 200 g másla, 80 g moučkového cukru, 0,5 lžičky skořice, 1 lžička citronové kůry
na obalení: 8 lžic moučkového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 1 lžička skořice

Postup

Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto a dáme na hodinu odpočinout do chladna.
Rozválíme na tloušťku asi 5 mm a vykrajujeme rohlíčky. Klademe na plech vyložený papírem na pečení.
Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 8 minut. Ještě horké obalujeme v cukru smíchaném se skořicí.

Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky

zdroj: www.sladkosti.net

Přidáno: 22.11.2009