Likérová roláda nepečená

Ingredience

3 balíčky kakaových sušenek Bebe, 100 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaového prášku, 20 ml rumu, 100 ml vychladlé silné kávy, 125 g másla
náplň: 200 g másla, 100 g moučkového cukru, 7 lžic vaječného likéru

Postup

Změklé máslo ušleháme s cukrem. Po lžících přidáváme likér a vyšleháme hladký krém.

Sušenky nastrouháme, smícháme s cukrem, kakaem, přilijeme rum a kávu, přidáme změklé máslo a zpracujeme hladké těsto.

Kus alobalu potřeme papírem od másla a těsto na něm rozválíme na obdélník.

Potřeme krémem, pevně svineme (pomocí alobalu) a uložíme do ledničky na několik hodin vychladit.

Ztuhlou roládu krájíme ostrým nožem na tenké plátky.

Likérová roláda nepečená
Likérová roláda nepečená
Likérová roláda nepečená
Likérová roláda nepečená
Likérová roláda nepečená

Přidáno: 21.12.2012