Šlehačkovo-pudinkový dezert

Ingredience

250 ml smetany ke šlehání, 50 g čokoládového zeesanu + 62 ml vody, 200 g vanilmixu + 500 ml vody, 3 lžíce rumu, dětské piškoty, kakaový prášek

Postup

Smetanu ušleháme do polotuha. Zeesan rozšleháme s vodou, přimícháme smetanu a došleháme dotuha. Vanilmix zalijeme vodou a prošleháme. Obě hmoty smícháme.
Dno dortové formy vyložíme piškoty. Natřeme asi polovinu hmoty, další piškoty, druhou polovinu hmoty a opět piškoty. Formu přetáhneme potravinářskou fólií a uložíme do druhého dne do ledničky.
Nožem objedeme po obvodu, odstraníme boční stěnu formy a povrch poprášíme kakaem.

Šlehačkovo-pudinkový dezert
Šlehačkovo-pudinkový dezert
Šlehačkovo-pudinkový dezert
Šlehačkovo-pudinkový dezert

Přidáno: 23.10.2009