Kovbojovo kuřecí

Ingredience

3 kuřecí prsa, 1 cibule, 1 červená a 1 žlutá paprika, 1 pórek, 1 plechovka červených fazolí, 1 nožička klobásy, koření adžika, sůl, olej

Postup

Maso pokrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky na proužky, pórek na kolečka, klobásu na půlkolečka, fazole scedíme.
Na malém množství oleje zpěníme cibuli, přidáme maso, adžiku a za stálého míchání smažíme do zezlátnutí masa. Pak osolíme, přidáme klobásu a zeleninu, všechno společně chvilku osmahneme, pak podlijeme trochou vody a pod pokličkou podusíme asi pět minut. Až zelenina změkne, ale měla by zůstat křupavá, přisypeme fazole, promícháme a necháme prohřát.
Podáváme s chlebem, rýží, nebo těstovinami.

Kovbojovo kuřecí

Přidáno: 7.6.2009