Tuňáková pizza

Ingredience

těsto: 400 g hladké mouky, 0,5 prášku do pečiva, 0,5 lžičky soli, 0,75 hrnku mléka, 4 lžíce oleje
dále: 2 konzervy tuňáka, kečup, tvrdý sýr, koření – italské bylinky

Postup

V míse smícháme mouku s práškem do pečiva a se solí. Zalijeme mlékem, přidáme olej a vypracujeme hladké vláčné těsto. Rozválíme ho (nebo rukama rozmačkáme) na plech vyložený papírem na pečení.

Potřeme kečupem, rozprostřeme kousky tuňáka, posypeme strouhaným sýrem a kořením.

Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 20 minut, do zrůžovění okrajů.

Tuňáková pizza
Tuňáková pizza
Tuňáková pizza
Tuňáková pizza
Tuňáková pizza
Tuňáková pizza

zdroj: soutěž o litinové nádobí (červenec) - Kokoska

Přidáno: 1.8.2010