Čokoládová srdíčka s marcipánem

Ingredience

hořká čokoláda Figaro, marcipán

Postup

Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni.

Do každého důlku silikonové formy nalijeme lžičku čokolády, formou zatřepeme a uložíme do ledničky.

Z marcipánu vymodelujeme malé kuličky.

Na ztuhlou čokoládu ve formě položíme kuličku marcipánu a zalijeme zbylou čokoládou, aby byl důlek plný. Opět formou zatřeseme, lehce ťukneme o stůl (aby vyšly ven bublinky vzduchu) a opět necháme v ledničce ztuhnout.

Pralinky opatrně vymáčkneme z formy a uložíme do papírových košíčků.

Čokoládová srdíčka s marcipánem
Čokoládová srdíčka s marcipánem
Čokoládová srdíčka s marcipánem

Přidáno: 21.7.2011