Kokosová srdíčka
Ingredience
100 g bílé čokolády Master Martini
náplň: 70 g změklého másla, 2-3 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce sušeného mléka, 5-8 lžic strouhaného kokosu, 1-2 lžíce rumu
Postup
Čokoládu zahřejeme ve vodní lázni dokud není tekutá. Do každého důlku formy na pralinky nalijeme lžičku čokolády a krouživým pohybem formy ji rozlijeme po stěnách důlků. Dáme ztuhnout do ledničky.
Máslo utřeme s ostatními surovinami na kompaktní hmotu, hustotu korigujeme množstvím kokosu.
Do ztuhlých bílých důlků natlačíme kokosovou hmotu tak, aby nahoře zůstalo trošku místa. To vyplníme zbytkem rozehřáté čokolády a znovu necháme zchladit.
Ztuhlé bonbóny opatrně vytlačíme z formy.
Přidáno: 27.7.2011