Rybí filé po ďábelsku

Ingredience

600 g rybího filé, 1 lžíce hořčice, špetka mletého pepře, 1 paprikový lusk, 1 lžička oregana, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce jemné strouhanky, 1 citron, sůl, zelená petrželka, 1 citron

Postup

Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.

Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.

Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.

Rybí filé po ďábelsku
Rybí filé po ďábelsku
Rybí filé po ďábelsku

Tento a spoustu dalších zajímavých receptů najdete v knize Čertovská kuchařka pana Jaroslava Vašáka.

Přidáno: 19.6.2010