Uzené maso zapečené s křenem

Ingredience

500 g uzené krkovičky, 3 cibule, 1 Krenex, 250 ml smetany, trochu oleje

Postup

Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Když začnou první kousky růžovět, vybereme všechnu cibuli z pánve (bez oleje) a rozložíme ji do pekáčku. Na oleji co zbyl na pánvi osmažíme prudce z obou stran plátky masa. Pak je naskládáme do pekáče na cibuli. Ve smetaně rozmícháme Krenex a tímto zalijeme maso na pekáči. Šoupneme do vyhřáté trouby a zapečeme dokud povrch nezezlátne (asi 30 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Uzené maso zapečené s křenem
Uzené maso zapečené s křenem

Přidáno: 13.5.2007