Buřtsalát

Ingredience

500 g libovolné uzeniny (párky, špekáčky, kabanos), 2 - 3 velké cibule, 250 g sterilovaných okurek, 1 sklenice sterilované papriky (340 g), 5 lžic kečupu, 4 lžíce oleje, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce worchestrové omáčky, 2 lžičky pálivé chilli omáčky, sůl, mletý pepř

Postup

Uzeninu oloupeme a nakrájíme na kousky dle vlastního uvážení. Cibuli na čtvrtkolečka, okurky na drobné kostičky, papriku na proužky (pokud už není nakrájená). Smícháme. Do misky dáme kečup, olej, worchestrovou omáčku, chilli omáčku, hořčici a dobře rozšleháme. Nalijeme do mísy k ostatnímu a promícháme. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme. Necháme uležet a podáváme s pečivem.

Buřtsalát

Přidáno: 6.6.2008