Zapečené kotlety

Ingredience

plátky vepřové kotlety, stejný počet tenkých plátků anglické slaniny, sůl, mletý pepř, koření na vepřovou pečeni, 1 sklenice sterilovaného zeleninového leča, tvrdý sýr, smetana na vaření

Postup

Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a posypeme kořením na pečeni. Naskládáme do pekáče vytřeného olejem.

Na každý kousek masa položíme plátek slaniny a hromádku leča. Šťávu zbylou ve sklenici rozlijeme mezi maso.

Všechno posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do změknutí.

Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.

Zapečené kotlety
Zapečené kotlety
Zapečené kotlety
Zapečené kotlety
Zapečené kotlety
Zapečené kotlety

Přidáno: 17.4.2010