Kuřecí játra v kečupové směsi

Ingredience

500 g kuřecích jater, 1 cibule, 4 - 6 stroužků česneku, 100 g šunky, 1 dl kečupu, olej, sůl, mletý pepř, drcený kmín

Postup

Očištěná a na kousky nakrájená játra opečeme na oleji. Během opékání poprášíme pepřem a kmínem. Měkká játra přendáme na talíř. Na pánev přidáme trochu oleje a na něm necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme na plátky pokrájený česnek, na nudličky pokrájenou šunku a kečup. Je-li směs příliš hustá, podlijeme trochou vody. Promícháme a necháme přejít varem. Osolíme a vmícháme játra. Podáváme s rýží nebo chlebem.

Kuřecí játra v kečupové směsi

Přidáno: 13.3.2008