Kuřecí kari játra

Ingredience

1 kg kuřecích jater, 3 lžičky kari, 2 lžičky sladké mleté papriky, 0,5 lžičky chilli, 3-4 malé cibulky, 3 lžíce oleje, sůl

Postup

Játra omyjeme, zbavíme blan a osušíme.

Posypeme kořením (nesolit!), promícháme a necháme 1-2 hodiny v chladu uležet.

Cibulky nakrájíme na osminky, přidáme je k játrům, všechno zalijeme olejem a promícháme.

Směs vyklopíme na plech vyložený papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Po 15 minutách kousky jater obrátíme a dopečeme do červena dalších 10-15 minut.

Solíme až na talíři, podáváme s čerstvým chlebem.

Kuřecí kari játra
Kuřecí kari játra
Kuřecí kari játra

Přidáno: 30.7.2012