Bombičky

Ingredience

krém: 400 g prášku bolero instant, 180 g vody, 250 g másla
náplň: 150 g prášku topmix, 75 g moučkového cukru, 20 g rumu, 110 g vody
buflery, čokoládová poleva

Postup

Nejdříve upečeme buflery, vychladké namočíme horní stranou do čokoládové polevy a necháme zatuhnout.

Do mísy navážíme instant bolero, přilijeme vodu a ruční metličkou rozšleháme. Necháme 5 minut odstát.

Pak přidáme změklé máslo a důkladně vyšleháme na hladký krém.

Krémem naplníme cukrářský sáček se speciální dvouplášťovou špičkou a na buflery nastříkáme "komínky". Dáme ztuhnout do ledničky.

Topmix nasypeme do misky, přidáme cukr, rum, vodu a elektrickým šlehačem vyšleháme dohladka. Tuto náplň nalijeme do ztuhlých "komínků" a opět dáme vychladit do ledničky (náplň zhoustne).

Zbytek krému dáme do pytlíku s obyčejnou řezanou špičkou a "komínky" uzavřeme malou krémovou špičkou. Znovu dáme ztuhnout do chladu.

Nakonec vychlazené bombičky jednu po druhé uchopíme za bufler a namočíme do rozehřáté čokoládové polevy.

Bombičky
Bombičky
Bombičky
Bombičky
Bombičky

Přidáno: 15.7.2012