Salát paní Miriam
Ingredience
1 středně velká kedlubna, 1 svazek ředkviček, 1 středně velká mrkev, 1 kyselé jablko, 2 velká rajčata (nebo 4 menší), 1 červená paprika, jarni cibulka (podle chuti), 2 lžíce jogurtu nebo zakysané smetany, 2 lžíce majonézy, sůl, mletý pepř, citronová šťáva
Postup
Kedlubnu a ředkvičky nastrouháme nahrubo, mrkev a jablko nastrouháme najemno.
Rajčata, papriku a jarní cibulku nakrájíme na drobné kousky.
Všechno dáme do mísy, přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu, majonézu, osolíme, opepříme a promícháme.
Dochutíme citronovou šťávou.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Přidáno: 17.11.2018