Květáková rýže

Ingredience

velký květák, sůl, mletý pepř, 1-2 lžíce oleje, čerstvá petrželová nať

Postup

Květák omyjeme a rozebereme na růžičky. V mixéru nebo food procesoru ho rozdrtíme na drobné kousíčky, připomínající rýži.

Osolíme, opepříme a promícháme s olejem.

V cedníku nebo pařáčku vyloženém čistou utěrkou uvaříme v páře doměkka, cca 10 minut.

Uvařenou "rýži" vysypeme z utěrky do misky a promícháme a posekanou zelenou petrželkou.

Podáváme všude tam, kde se hodí rýže.

Květáková rýže
Květáková rýže
Květáková rýže
Květáková rýže
Květáková rýže

zdroj:www.youtube.com/watch?v=q4euPx-VLyc

Přidáno: 15.11.2015