Růžičková kapusta se sýrem

Ingredience

250 g růžičkové kapusty, 2 lžíce oleje, 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, sůl, mletý kmín, kousek ovčího sýra

Postup

Z kapustiček obereme vnější zavadlé či poškozené lístky a nasypeme ji do vařící osolené vody. Povaříme 10-15 minut (podle velikosti) a scedíme.

Na oleji orestujeme na čtvrtkolečka nakrájenou cibuli do zesklovatění.

Přidáme kapustičky (větší kousky můžeme rozpůlit), okmínujeme a společně za častého míchání opečeme do zezlátnutí cibule. Chvíli před koncem smažení přidáme rozmačkaný česnek.

Podáváme posypané kostičkami ovčího sýra.

Růžičková kapusta se sýrem
Růžičková kapusta se sýrem
Růžičková kapusta se sýrem

Přidáno: 12.11.2014