Treska na cuketě
Ingredience
na 1 porci: 1 kousek tresky, 1 malá cuketka, 1 cibule, 2 lžíce posekané petrželové natě, sůl, drcený kmín, 1 lžíce másla, 1 lžíce oleje
Postup
Omytou cuketu nastrouháme na hrubém struhadle i se slupkou.
V pánvi zahřejeme máslo s olejem, osolíme a opečeme tresku z obou stran dozlatova. Vyjmeme a uchováváme v teple.
Do výpeku nasypeme najemno posekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme do změknutí.
Přidáme cuketu, špetku kmínu, polovinu petrželky a za stálého míchání dusíme (cuketa pustí trošku vody) do změknutí (cca 4-5 minut).
Odstavíme, vmícháme zbytek petrželky, případně podle chuti dosolíme.
Kdo chce, může přidat i celerové hranolky.



Přidáno: 27.7.2015