Krůtí soté

Ingredience

600g krůtích nebo kuřecích prsíček, 50g tvrdého sýra, 50g arašídů, 30g celeru, 40g mrkve, 100 - 150g rajčatového protlaku, 1 cibule, sójová omáčka, solamyl, sůl, pepř, olej na pánev

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smícháme se solamylem a sójovou omáčkou. Necháme odležet v chladu nejméně 2 hodiny. Pak na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme očištěnou a najemno nakrájenou kořenovou zeleninu a oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli. Opečeme. Přidáme arašídy, rajský protlak a trochu vody. Povaříme. Hotové posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s rýží nebo hranolky.

Krůtí soté

Přidáno: 1.1.2007