Marocké kuře s kuskusem
Ingredience
3 kuřecí prsa, sůl, drcený pepř, 1 lžíce medu, 1 lžička mleté skořice, 1 lžička mletého kmínu, plechovka krájených rajčat (400 g), 150 ml slepičího vývaru, 200 g zelených fazolek, 1 citron, 2 lžíce olivového oleje
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme a promícháme s medem.
Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a za stálého míchání opékáme 6-8 minut dozlatova.
Pak vmícháme skořici, kmín, rajčata, vývar, kůru a šťávu z poloviny citronu. Nakonec přimícháme fazolky.
Přivedeme k varu a necháme odkryté povařit 8-10 minut, do změknutí fazolek.
Podáváme s citronovým kuskusem.
zdroj: magazín Albert
Přidáno: 15.7.2012