Hovězí nudličky s fazolkami

Ingredience

400 g hovězího zadního masa, 350 g zelených fazolových lusků, sůl, 1 lžíce country koření, 1 velká cibule, trochu oleje

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, omyté a osušené maso pokrájíme na nudličky, fazolky překrájíme na kratší kousky (jsou-li dlouhé).

Na pánvi zahřejeme trošku oleje a osmažíme na něm cibuli dozlatova. Přidáme maso a za častého míchání restujeme do zhnědnutí.

Osolíme, přimícháme koření, podlijeme trochou horké vody nebo vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme.

Až je maso měkké, přidáme fazolky a ještě pár minut podusíme.

Podáváme s bramborami nebo chlebem.

Hovězí nudličky s fazolkami

Přidáno: 7.3.2013