Iblizova pochoutka

Ingredience

500 g hovězího masa, 200 g jemného párku, 2 cibule, mletá sladká paprika, 3 lžičky hořčice, pepř, sůl, 3 sterilované okurky, sádlo, hladká mouka

Postup

Na tuku zpěníme dorůžova cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso. Opečeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a zasmažíme.

Trošku podlijeme vodou a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou doměkka. Podle potřeby podléváme.

Párek rozkrájíme na kolečka a zprudka je opečeme na rozpáleném tuku.

Do šťávy k měkkému masu přimícháme hořčici a opečené párky.

Porce na talíři posypeme na kostičky pokrájenými okurkami.

Můžeme podávat s rýží, knedlíkem, těstovinami nebo pečivem.

Iblizova pochoutka
Iblizova pochoutka

Tento a další zajímavé recepty najedete v knize Čertovská kuchařka pana Jaroslava Vašáka.

Přidáno: 3.7.2010