Šneci s nutellou

Ingredience

250 ml mléka, 1 žloutek, špetka soli, 50 g rozpuštěného másla, 50 g krystalového cukru, 1 vanilkový cukr, 250 g hladké mouky, 250 g polohrubé mouky, 20 g čerstvého droždí, cca 250 g nutelly

Postup

Všechno kromě nutelly vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta.

Kynout necháme jenom půl hodiny, pak pekárnu vypneme a těsto přendáme na pomoučený vál.

Rozválíme je na obdélník o tloušťce cca 1 cm.

Potřeme nutellou a pevně srolujeme jako roládu.

Ostrým nožem krájíme na kolečka tlustá asi 2 cm a skládáme je na plech vyložený papírem na pečení.

Na plechu necháme dokynout než se rozehřeje trouba (cca 15 minut). Pečeme při 190°C dozlatova.

Šneci s nutellou
Šneci s nutellou
Šneci s nutellou
Šneci s nutellou
Šneci s nutellou
Šneci s nutellou
Šneci s nutellou

Přidáno: 29.10.2010