Čevabčiči v dvojobalu

Ingredience

250 g vepřového bůčku, 300 g kuřecích prsou, sůl, majoránka, mletý pepř, 2 cibule
na obalení: 2 vejce, strouhanka

Postup

Maso pomeleme, osolíme, okořeníme a dobře promícháme s najemno posekanou cibulí.
Utvoříme šišky, které obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance. Šišky se lépe tvoří, když si masovou směs připravíme den dopředu a přes noc necháme v ledničce.
Smažíme ze všech stran v rozpáleném tuku.
Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami, hořčicí a cibulí.

Čevabčiči v dvojobalu
Čevabčiči v dvojobalu
Čevabčiči v dvojobalu
Čevabčiči v dvojobalu

zdroj: Jana Vaňharová

Přidáno: 5.12.2009