Masová směs na topinky

Ingredience

500 g mletého masa, 100 g celeru, 1 zelená paprika, sůl, mletý pepř, oregano, 2 vejce, 1 dl kečupu, křen, olej

Postup

Očištěný celer jemně nastrouháme. Papriku nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut. Pak přilijeme kečup, přidáme pokrájnou papriku, promícháme, trošičku podlijeme a dusíme do změknutí papriky. Odstavíme, vmícháme celá vejce, vrátíme na plotýnku a mícháme, dokud se vejce nesrazí. Mažeme na opečené plátky chleba obyčejného či toustového. Ozdobíme kečupem a strouhaným křenem.

Masová směs na topinky

Přidáno: 29.1.2008