Plněná sekaná

Ingredience

600 g mletého masa, 2 vejce, 2 hrsti strouhanky, sůl, mletý pepř, koření na mleté maso, 2 lžičky sušené petrželky
náplň: 200 g tvrdého sýra, 2 vejce, trochu hrášku, 2 nožičky párku

Postup

Maso smícháme s vejci, podle chuti okořeníme a zahustíme strouhankou.
Sýr nastrouháme a smícháme s hráškem a syrovými vejci.
Formu na chlebíček vyložíme papírem na pečení. Dáme do ní asi dvě třetiny masové směsi a mokrýma rukama vytvarujeme na stěny formy. Do vzniklé dutiny rozložíme polovinu sýrové směsi, uložíme na ni párky a zbytkem sýra přikryjeme. Celé pokryjeme zbývající částí masa a uhladíme.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 40 minut.
Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené s chlebem.

Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná
Plněná sekaná

Přidáno: 2.11.2008