Zapékané bulky s mletým masem a sýrem
Ingredience
4 bulky,2 cibule,300 g mletého hovězího masa,2 lžíce oleje,2 lžíce kečupu,1 lžíce sojové omáčky,sůl a pepř,tvrdý sýr
Postup
Housky rozřízneme,a střídku natrháme na malé kousky.Na pánvi rozpálíme olej,přidáme maso a osmahneme.Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka.Až je maso měkké,necháme vodu vydusit,přidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme.Sejmeme z plotny a ochutíme solí,pepřem,kečupem a sojovou omáčkou.Housky rozpečeme v troubě dokřupava,vložíme do každé kousek sýra,naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem.Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví(asi 8 minut při 200°C).
Přidáno: 26.12.2006