Filé po cigánsku

Ingredience

rybí filé, 3 cibule, 4 rajčata, 3-4 papriky, 5-8 stroužků česneku, kari, sůl, kečup, 2 lžíce olivového oleje

Postup

Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé (můžeme i opepřit, já radši okmínuju) a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Filé po cigánsku
Filé po cigánsku
Filé po cigánsku
Filé po cigánsku
Filé po cigánsku
Filé po cigánsku
Filé po cigánsku

zdroj: Jana z hor

Přidáno: 7.9.2008