Flamendr

Ingredience

500 g kuřecích nebo krůtích prsou, 3 velké papriky, 2 velké cibule, 1 lžíce oleje, 1 rovná lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, špetka chilli, 3 - 4 lžíce worchestrové omáčky, 1 - 2 lžíce kečupu, zelená petrželka

Postup

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm prudce maso ze všech stran. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na nudličky pokrájené papriky, podlijeme malým množstvím vody, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Ke konci dušení dochutíme worchestrovou omáčkou a kořením chilli. Do hotového podle chuti vmícháme kečup a na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s celozrnným pečivem.

Flamendr

Přidáno: 16.1.2008