Standova rybka

Ingredience

4-5 filet z pangasia, 2 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce olivového oleje, špetka sušeného rozmarýnu, kousek libovolné klobásy

Postup

Rybu necháme rozmrznout. Citronovou šťávu promícháme s olejem a rozmarýnem.
Porce ryby osušíme a z obou stran lehce potřeme citronovou marinádou. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a lehce posolíme. Na maso položíme na kolečka nakrájené cibule a plátky česneku. Chvíli necháme v chladu odpočinout a pak vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 20 minutách na každý kousek ryby položíme pár koleček klobásy a ještě 10 minut dopečeme.
Místo klobásy můžeme použít kolečka párku nebo plátky anglické slaniny.
Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Standova rybka
Standova rybka
Standova rybka

zdroj: Standa

Přidáno: 19.4.2009