Krůtí v rajské omáčce
Ingredience
400 g krůtích prsou, 1 cibule, 1 malá plechovka rajského protlaku (cca 80 g), 1 lžička solamylu, sůl, mletý pepř, 1 lžíce worcestrové omáčky, špetka chilli, 2 lžíce oleje
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky, cibuli nahrubo.
V kastrolu nebo na pánvi zahřejeme olej, přidáme maso, cibuli a prudce opečeme do zatažení. Opepříme, osolíme a podlijeme trochou vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.
Solamyl rozmícháme v trošce vody.
Až je maso měkké, přilijeme vodu se solamylem a protlak. Promícháme, přidáme worcestrovou omáčku, chilli a ještě 5 minut povaříme.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.


Přidáno: 18.1.2013