Rybí salát s celerem
Ingredience
400 g rybího filé, 1 středně velký celer, 100 g tvrdého sýra, 1 větší jablko, 200 g majonézy, citronová šťáva, sůl, mletý pepř, hrst zelené petrželky
Postup
Osolené filé uvaříme v páře doměkka. 0čištěný celer rozkrojíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě. Oboje necháme vychladnout.
Filé rozdrobíme, celer pokrájíme na drobné kostičky. Oloupané jablko a sýr nastrouháme nahrubo a všechno smícháme. Osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a promícháme s majonézou. Nakonec vmícháme najemno nasekanou petrželku.
Necháme v chladu uležet a podáváme s čerstvým pečivem.
Přidáno: 21.11.2012