Ševcovský salát
Ingredience
I. 2 lžíce kečupu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce octa, 0,5 lžíce worcestrové omáčky, 0,5 lžíce sojové omáčky, 1 lžička mletého pepře
II. 200 g majonézy, 2 velké sterilované okurky
III. 500 g jemného kabanosu, 2 velké cibule
Postup
Suroviny I. dáme do rendlíku a za stálého míchání krátce povaříme a necháme vychladnout.
Okurky nastrouháme najemno a smícháme s majonézou.
Oloupané cibule a kabanos nakrájíme na tenká půlkolečka.
Uvařenou hmotu smícháme s okurkovou majonézou a pak promícháme všechno dohromady. Necháme několik hodin uležet.
Podáváme s pečivem.
Přidáno: 3.4.2010