Slovácký salát

Ingredience

500 g kabanosu, 2 velké cibule, 4 sterilované okurky, 1 moravanka
zálivka: 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce worcestrové omáčky, 2 lžičky cukru, 100 g majonézy, sůl a pepř podle chuti

Postup

Kabanos a cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka.

Moravanku scedíme, větší kousky zeleniny pokrájíme na menší.

Okurky nakrájíme na kolečka.

V misce smícháme všechny suroviny na zálivku a všechno společně promícháme.

Necháme uležet v ledničce do dalšího dne.

Podáváme s pečivem.

Slovácký salát
Slovácký salát

zdroj: www.toprecepty.cz

Přidáno: 28.3.2013