Uzeninový salát

Ingredience

500 g točeného nebo dietního salámu, 2 velké cibule, 150 ml bílého jogurtu, 3-4 lžíce majonézy, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 2 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžíce hořčice

Postup

Olej, kečup, ocet, hořčici, worcestrovou omáčku promícháme a za stálého míchání chvilku povaříme. Necháme vychladnout.
Salám a cibuli pokrájíme a promícháme s jogurtem, majonézou a uvařenou vychladlou směsí. Přikryjeme pokličkou a necháme 24 hodin uležet v ledničce.
Podáváme s čerstvým pečivem.

Uzeninový salát
Uzeninový salát

zdroj: Jana Fečiková

Přidáno: 20.5.2009