Rybí filé po ďábelsku
Ingredience
600 g rybího filé, 1 lžíce hořčice, špetka mletého pepře, 1 paprikový lusk, 1 lžička oregana, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce jemné strouhanky, 1 citron, sůl, zelená petrželka, 1 citron
Postup
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.



Tento a spoustu dalších zajímavých receptů najdete v knize Čertovská kuchařka pana Jaroslava Vašáka.
Přidáno: 19.6.2010