Rybí guláš

Ingredience

800 g rybího filé, 1 cibule, kousek pórku, 2 hrstky pokrájené kořenové zeleniny, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička kari, špetka drceného kmínu, sůl, 2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce oleje, zeleninový vývar nebo voda

Postup

Na rozpáleném oleji orestujeme posekanou cibuli do změknutí. Přidáme nadrobno pokrájený pórek a kořenovou zeleninu. Společně restujeme dozlatova. Ke konci restování vmícháme mouku, papriku a kari.

Zalijeme horkým vývarem nebo vodou, rozmícháme a přidáme na kostky nakrájené filé, kmín a osolíme. Dusíme do změknutí ryby, asi 10 minut.

Podáváme s čerstvým pečivem.

Přidáno: 14.2.2016