Treska v parmazánu
Ingredience
6 porcí filé z tresky, 3 krajíčky toustového chleba, 30 g parmazánu, hrstka bylinek (např. petrželka, bazalka), sůl, 6 lžic bílého jogurtu, máslo
Postup
Z chleba okrájíme kůrky a střídku najemno rozdrobíme. Přidáme k ní sýr, nadrobno posekané bylinky a rukama důkladně promneme, jako když děláme drobenku.
Filé (nerozmražené) z obou stran jemně osolíme a naskládáme do pekáčku vymazaného máslem.
Na každý kousek ryby rozetřeme lžíci jogurtu a zasypeme je směsí chleba, sýra a bylinek.
Na každou porci položíme malý kousek másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 15-20 minut.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a zeleninou.





Přidáno: 18.5.2014