Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Ingredience
400 g těstovin, 2 plechovky tuňáka v rostlinném oleji, 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (á 180 g), 2 plechovky zeleniny Bonduelle Mexiko (á 340 g), 1 cibule, pažitka, sůl
Postup
Těstoviny uvaříme na skus.
Na zahřátou pánev vylijeme olej z obou tuňákových plechovek, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a za stálého míchání smažíme do změknutí.
K měkké cibuli přidáme tuňáka ze všech tří plechovek, scezenou zeleninu, promícháme a necháme důkladně prohřát. Podle chuti osolíme.
Uvařené scezené těstoviny smícháme s tuňákovou směsí.
Na talíři posypeme posekanou pažitkou.
Přidáno: 20.9.2013