Těstoviny s tuňákem a zeleninou

Ingredience

400 g těstovin, 2 plechovky tuňáka v rostlinném oleji, 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (á 180 g), 2 plechovky zeleniny Bonduelle Mexiko (á 340 g), 1 cibule, pažitka, sůl

Postup

Těstoviny uvaříme na skus.

Na zahřátou pánev vylijeme olej z obou tuňákových plechovek, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a za stálého míchání smažíme do změknutí.

K měkké cibuli přidáme tuňáka ze všech tří plechovek, scezenou zeleninu, promícháme a necháme důkladně prohřát. Podle chuti osolíme.

Uvařené scezené těstoviny smícháme s tuňákovou směsí.

Na talíři posypeme posekanou pažitkou.

Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Těstoviny s tuňákem a zeleninou

Přidáno: 20.9.2013