Pikantní ježci

Ingredience

6 nožiček obyčejných tlustých párků, 2 cibule, 1 sklenice zeleninového leča (330 g), 1 feferonka, mletý pepř, oregano, olej

Postup

Párky z obou stran nařežeme na ježky. Pekáč vytřeme olejem a párky do něj naskládáme. Zalijeme lečem. Do sklenice napustíme do poloviny vodu, sklenici jí vypláchneme a vodu vylijeme do pekáče. Přidáme feferonku, na osminky rozkrájené cibule a posypeme pepřem a oreganem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ztlumíme na 180°C a pečeme. Po půlhodině párky otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s pečivem.

Pikantní ježci
Pikantní ježci
Pikantní ježci

Přidáno: 22.5.2008