Ďábelské kotlety

Ingredience

500 g vepřové kotlety, 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl, mletý pepř, 2 vejce, zakysaná smetana, strouhaný sýr, olej

Postup

V misce promícháme vejce, kečup, hořčici, sůl a pepř. Naklepané plátky kotlety naložíme do marinády a necháme v ní do druhého dne. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka krátce z obou stran opečeme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý plátek masa dáme lžíci smetany, posypeme sýrem a dáme na půl hodiny zapéct do vyhřáté trouby. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.

Ďábelské kotlety
Ďábelské kotlety
Ďábelské kotlety

Přidáno: 13.2.2009