Košovská specialita

Ingredience

500 g vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 2 velké cibule, 1 lžíce majoránky, 1 feferonka, 1 lžíce plnotučné hořčice, 4 kyselé okurky, 1 červená paprika (možno nahradit sterilovanou), olej

Postup

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky (nudličky nebo medailonky). Na trošce oleje necháme zpěnit pokrájenou cibuli, přidáme maso, prudce opečeme, přidáme k němu majoránku a feferonku a ještě 10 minut opékáme odkryté. Pak přidáme hořčici, pokrájené okurky a papriku. Přikryjeme pokličkou a dodusíme doměkka (asi půl hodiny). Je-li třeba, podlijeme trošku vodou. Podáváme s rýží, bramborem nebo chlebem.

Košovská specialita

zdroj: Jana Heimerová

Přidáno: 24.5.2008