Kotlety Tokio

Ingredience

4 kotlety, 3 lžíce kečupu, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce bílého vína, 0,5 lžičky soli, 0,5 lžičky mletého zázvoru, 1 malá cibulka, 4 lžíce oleje, rajče a okurka na ozdobu

Postup

Kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sojové omáčky, vína a soli. Necháme asi 30 minut odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli se zázvorem. Na tento základ vložíme kotlety a chvíli dusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vroucí vodou a pod pokličkou udusíme doměkka.
Hotové ozdobíme rajčaty a okurkou, podáváme s rýží nebo bramborami.

Kotlety Tokio
Kotlety Tokio
Kotlety Tokio
Kotlety Tokio

Přidáno: 16.1.2010