Lahůdkové balíčky
Ingredience
4 plátky vepřového masa (použila jsem kotlety, ale určitě by to bylo dobré i s jiným), 4 plátky anglické slaniny, 2 nožičky tmavé klobásy, 2 - 3 cibule, hořčice, sůl, pepř, alobal
Postup
Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Necháme asi hodinu uležet. Z alobalu ustříhneme 4 čtverce. Na každý položíme plátek slaniny, na ni maso, na maso naskládáme kolečka cibule a nakonec půlku klobásy (rozpůlit podélně). Zabalíme do alobalu a pevně uzavřeme. Balíčky naskládáme na plech, který vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 40 minutách balíčky trošku pootevřeme a ještě 5 minut dopečeme. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovým salátem.






Přidáno: 2.12.2007