Pikant-kotlety v alobalu

Ingredience

plátky vepřové kotlety podle počtu strávníků, cibule, hořčice Pikant, sůl, mletý pepř, máslo

Postup

Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, zabalíme a uložíme na plech.
Plech vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 25-30 minut. Pak alobal rozevřeme a necháme v troubě, než maso "chytne barvu".
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Pikant-kotlety v alobalu
Pikant-kotlety v alobalu
Pikant-kotlety v alobalu
Pikant-kotlety v alobalu

Přidáno: 28.3.2009