Dvojčokoládové muffiny

Ingredience

250 g hladké mouky, 2 lžičky prášku do pečiva, 175 g cukru, 2 lžíce kakaa, 250 g mléka, 1 vejce, 100 g oleje, 1 lžička vanilkového extraktu, 75 g hořké čokolády, 75 g bílé čokolády

Postup

V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme mléko, vejce, olej, extrakt a promícháme.

Nakonec vmícháme na kousky posekanou čokoládu.

Těsto rozdělíme do muffinových košíčků nebo důlků, plníme do tří čtvrtin.

Vložíme do trouby vyhřáté na 190°C a upečeme (cca 20-25 minut), zkoušíme špejlí.

Dvojčokoládové muffiny
Dvojčokoládové muffiny
Dvojčokoládové muffiny

Přidáno: 18.1.2014