Raffaello ze školy
Ingredience
100 g změklého másla, 100 g moučkového cukru, 120 g kokosu, 300 g bílé čokolády, 4 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce rumu, oloupané mandle, kokos na obalení
Postup
Do misky dáme změklé máslo, zasypeme cukrem, kokosem a nahrubo nastrouhanou čokoládou. Přidáme citronovou šťávu, rum a rukama zpracujeme na jednolitou hmotu.
Je dobré si před zpracováním zchladit ruce ve studené vodě, aby se nám máslo a čokoláda pod rukama netavily. Je-li vzniklá hmota příliš měkká, dáme na chvíli do ledničky.
Rukama odebíráme malé kousky, do každého zabalíme mandli a vymodelujeme kuličku. Obalíme v kokosu a uložíme do košíčku. Dáme ztuhnout do ledničky.
1 dávka - 45 ks


Přidáno: 11.5.2010