Pangasius na zelenině
Ingredience
4 porce pangasia, 1 sklenice zeleninového leča, 1 malá plechovka sterilované kukuřice, 1 malá plechovka sterilovaného hrášku, sůl, citronová šťáva, koření na ryby, kousek másla, hladká mouka
Postup
Rybu necháme rozmrznout, osušíme a z obou stran lehce posolíme a pokapeme citronovou šťávou. Hodinu necháme v chladu uležet.
Kukuřici a hrášek scedíme. Do pekáče vylijeme lečo a vmícháme kukuřici s hráškem.
Porce pangasa lehce obalíme v mouce a z obou stran trochu osmažíme na másle. Naskládáme na zeleninu v pekáči, posypeme kořením na ryby a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme cca 30 minut.
Podáváme s rýží.




Přidáno: 25.1.2009