Tuňákové wrapy

Ingredience

6 tortill, 400 g bílého jogurtu, 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě (á 180 g), sůl, čerstvě mletý pepř, 2-3 lžíce nadrobno posekané pažitky, 1 avokádo, 1 salátová okurka, hlávkový nebo ledový salát

Postup

Jemné sítko vysteleme čistým plátnem, vyklopíme do něj jogurt a necháme minimálně 3 hodiny odkapat.

Oloupané avokádo nakrájíme na plátky, okurku na dlouhé hranolky. Tuňáka scedíme a necháme okapat.

Vykapaný jogurt promícháme s tuňákem, pažitkou a podle chuti osolíme, a opepříme.

Na jednu stranu tortilly dáme šestinu jogurtu s tuňákem. přidáme plátky avokáda, okurku, salát a pevně smotáme.

Uprostřed šikmo přeřízneme a podáváme.

Tuňákové wrapy
Tuňákové wrapy
Tuňákové wrapy
Tuňákové wrapy
Tuňákové wrapy

podle magazínu Albert

Přidáno: 18.9.2013