Tuňákové wrapy
Ingredience
6 tortill, 400 g bílého jogurtu, 2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě (á 180 g), sůl, čerstvě mletý pepř, 2-3 lžíce nadrobno posekané pažitky, 1 avokádo, 1 salátová okurka, hlávkový nebo ledový salát
Postup
Jemné sítko vysteleme čistým plátnem, vyklopíme do něj jogurt a necháme minimálně 3 hodiny odkapat.
Oloupané avokádo nakrájíme na plátky, okurku na dlouhé hranolky. Tuňáka scedíme a necháme okapat.
Vykapaný jogurt promícháme s tuňákem, pažitkou a podle chuti osolíme, a opepříme.
Na jednu stranu tortilly dáme šestinu jogurtu s tuňákem. přidáme plátky avokáda, okurku, salát a pevně smotáme.
Uprostřed šikmo přeřízneme a podáváme.
podle magazínu Albert
Přidáno: 18.9.2013